Star Holiday & Tours este agenția creată din pasiunea de a călători, motivul fiind experiența în domeniu și faptul că excursiile au tendința de a intensifica toate emoțiile umane.

Motto-ul agenției noastre: ”Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină – Sf. Augustin.”

Am transformat de-a lungul timpului acest hobby într-ul atelier de călătorii, creând cu multă pasiune și punând mult suflet în realizarea propriilor pachete turistice, alegând destinații deosebite și speciale, accesibile tuturor categoriilor de turiști.

Va recomandam pentru excursiile externe sa solicitati polita de asigurare turist Covid 19. Aceasta include:

 • Cheltuieli medicale de urgenta suportate de Asigurat, datorate îmbolnăvirii in perioada asigurata cu noul coronavirus care cauzeaza boala infectioasa Covid 19 atât timp cât diagnosticul principal care a făcut necesară spitalizarea/carantina/izolarea si/sau tratamentul, conform regulilor aplicabile in Teritoriul acoperit prin Asigurare, este cel de boală infecțioasă
  Covid 19;
 • Cheltuieli suplimentare generate de repatrierea Asiguratului la o data ulterioara datei convenite prin contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice si care se datoreaza in mod direct îmbolnăvirii Asiguratului in perioada asigurata cu noul coronavirus care cauzeaza boala infectioasa Covid 19 si care a necesitat spitalizarea/carantina/izolarea in Teritoriul acoperit prin Asigurare
 • Limita maxima de 1.000 EUR prevazuta prin prezenta clauza nu opereaza distinct, pentru fiecare dintre riscurile si cheltuielile mentionate anterior, ci asupra tuturor costurilor/cheltuielilor solicitate cumulate.

Venim în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de servicii  turistice și de logistică pe care agenția noastă vi le poate oferi:

 1. Pachete turistice proprii: excursii în țară cât și în afara granițelor, circuite turistice interne și externe, excursii școlare și personalizate în funcție de cerințele clienților;
 2. Servicii de ticketing: vă punem la dispoziție, în funcție de scopul deplasării dumneavoastră, 2-3 variante de rută, de compania aeriană și de preț, cu explicațiile și detaliile necesare.
 3. Servicii de cazare: emitem vouchere de cazare și masă în peste 200.000 hoteluri din întreaga lume.
 4. Servicii corporate: preluarea și întâmpinarea la aeroport, transfer privat, cocktail-uri și mese festive, închirierea sălilor de conferință și dotarea acestora cu toate facilitățile necesare și până la organizarea efectivă a manifestării, realizare materiale publicitare specifice, asistență și secretariat, activități de relaxare și entertainment post-eveniment.
 5. Emitem asigurări medicale de călătorie valabile pentru destinații de pe orice continent; valoare acoperită a polițelor variază între 5000 și 50000 de euro în funcție de destinație;
 6. Asigurăm consiliere și suport pentru obținerea diverselor vize de călătorie: programări la interviu, completarea formularelor de viză, furnizarea documentelor de călătorie etc.
 7. Servicii de asistență/ghid în toate limbile de circulație internațională;
 8. Parcul nostru de autocare moderne va asigură transportul în siguranță și confort, în țară și străinătate.

Care sunt avantajele alegerii Agenției de Turism “Star Holiday & Tours”, pentru solicitările dumneavoastră?

 1. Economie de timp și ofertă variată: un agent de turism știe să ofere, în timp scurt, mai multe variante de călătorie.
 2. Economie de bani: pentru companiile cu deplasări frecvente va asigurăm rezervări la tarife speciale, cu discounturi preferențiale, tarife la cazare cu 10 – 15% mai mici decât cele de recepție , având în vedere că avem la dispoziție tarife contractuale cu furnizorii de servicii.
 3. Economie de efort: rezervările se fac printr-un simplu e-mail.
 4. Acceptăm tichete de vacanță pentru serviciile de cazare în România.

Colecționează experiențe cu  Star Holiday & Tours!