1 zi - Transilvania

Transfagarasan

Transfagarasan-ul sau “drumul printre nori” reprezinta cel mai spectaculos traseu rutier din Romania. Acesta traverseaza muntii Fagaras (muntii cu cea mai mare altitudine din Romania atingand inaltimea maxima in varful Moldoveanu- 2544m) si uneste 2 mari regiuni: Ardealul si Tara Romaneasca.

Atractii:

Manastirea Arges, Barajul Vidraru, Cetatea Poenari , Manastirea Cozia

Date de plecare:    06 iulie ;     24 august;

 

Ora 7.00 intalnire in parcarea de la Atheneul Roman. Ora 7.15 plecare pe ruta Pitesti – Curtea de Aerges Manastirea Curtea de Arges – ansamblul cuprinde catedrala episcopală, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Țara Românească. Catedrala este inclusă în Lista monumentelor istorice din România, În timpul lui Carol I, catedrala a fost transformată în necropolă pentru familia regală a României. Se continua drumul pe Transfagarasan. Se fac popasuri pentru admirarea peisajului la Cetatea Poenari, Barajul Vidraru, Cabana Capra si Cabana Balea Cascada.

Coborare prin Cartisoara, popas la Complexul Turistic Pastravaria Albota ( va sugeram sa serviti masa). continuarea calatoriei  scatre Valea Oltului. Popas la Manastirea Cozia – ctitorie a domnitorului Mircea cel Bătrân, extinsă și renovată de-a lungul istoriei sale multiseculare. Sosire in Bucuresti aproximativ ora 22.00 in functie de trafic.

Pret 145 Ron/persoană

  • Transport cu autocarul / microbus, van
  • Taxe de drum, poduri, parcari
  • Servicii ghid roman
  • Intrarile obiectivele din program
  • cheltuielile din timpul liber al excursiei, shooping
  • Masa de pranz

Pretul este calculat la un grup minim de 35 persoane.

  • pentru un grup mai mic de 35 de persoane se va achita o diferenta de pret de 35 Ron/pers;
Calendarul se încarcă...
- Available
22
- Booked
22
- Pending
captcha