Piata de Craciun la SIBIU!

Sibiu

Piata de Craciun la Sibiu!

          Va asteptam sa admirati cea mai frumoasa Piata de Craciun din Transilvania si sa degustati produsele traditionale romanesti direct de la producatorii din localitatile sasesti Nucet si Mosna.

Date de plecare 

  •  08 Decembrie 2018

Ziua 1. Plecare din Bucuresti, ora 07:00, din Piata Victoriei (reper Muzeul Antipa) pe traseul Pitesti-Ramnicu Valcea -Valea Oltului-Sibiu.

Vom face popas in localitatea Nucet, din depresiunea Cibin, pentru a vedea un domeniu agroturistic (Bio haus), si unde puteti degusta delicatese: zacusca, dulceturi, siropuri si muraturi.

Dupa amiaza, sosire si cazare in Capitala ‘’ Bunelor manière 2010’’. Cazare la Hotel Bliss.

Seara, mergem sa admiram Piata de Craciun si centrul istoric: Muzeul Brukental, Podul Minciunilor, Turnul cu ceas, Piata Mare, Piata Mica.Timp liber pentru a savura aromele si preparatele traditionale de la Piata de  Craciun.

Ziua 2. Mic dejun. Deplasare la Muzeul Astra. Continuarea excursiei catre regiunea Valea Viilor, renumita pentru asezarile traditionale’’ premium”.Vom vedea vechea asezare saseasca Mosna unde aveti posibilitatea de admira Biserica fortificata si casa parohiala, precum si renumitul Turn al Slaninii.

Va sugeram sa participati la un autentic festin in acest turn pentru a degusta slanina preparata dupa o reteta saseasca, legume de gradina si branzeturi.

Plecare catre Brasov.Popas in orasul de la poalele Tampei unde vom vizita Piata Sfatului.

Sosire in Bucuresti, aproximativ ora 22:00.

Pret 275 Ron/persoană

  • transport autocar 3*
  • 1 cazare in camere standard cu mic dejun, hotel Bliss/ similar in Sibiu
  • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

-biletele de intrare la obiectivele culturale

-palatul Brukental

-Muzeul Astra

-Degustari Nucet si Mosna

– cina la Hotel Bliss – 25 lei/persoana( rezervare inainte)

  • Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 persoane;
  • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;
  • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
  • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.
Calendar is loading...
- Available
10
- Booked
10
- Pending
captcha