Veliko Tarnovo 1 zi

Bulgaria

Atractii:  Veliko Tarnovo  –  Cetatea Tsaravets  – Satul Arbanasi  – Complex monahal Ivanovo

                                              Plecari:   25 mai 2019

28 septembrie

19 octombrie

02 noiembrie

Ora 7.00 intalnire in parcarea de la Piata Victoriei. Ora 7.15 plecare din Bucuresti pe ruta – Giurgiu – Ruse. Traseul continua cu oprire la manastirea Dimitrie Basarabov (obiectiv UNESCO) si la Complexul monahal Ivanovo (obiectiv UNESCO) reprezentand un ansamblu de manastiri rupestre unic in Bulgaria datorita picturilor foarte vechi si constructiei deosebite in canionul sapat de raul Lom. Sosire in orasul tarilor – Veliko Tarnovo, orasul cu cel mai glorios trecut istoric din Bulgaria. Aici se viziteaza Palatul Tarului si Patriarhia Bulgariei situate pe Dealul Tsarevets, turnul lui Baldwin,zidurile fortificate ale “orasului interior” ce protejau  dealurile Tsarevets si Trapezitsa.

Plecare spre Bucuresti cu popas in mirificul sat Arbasasi intemeiat de negustorii albanezi (inclus in patrimoniul UNESCO), unul din cele mai vechi si pitoresti sate din Bulgaria, cu o monumentala si unica “arhitectura renascentista bulgara” din sec. XVI – XVII, in present renumit pentru hanurile cu arhitectura otomana si cu delicii culinare bulgaresti.  Continuarea traseului spre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Seara , sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale, aproximativ ora 21.00.   

Pret 99 Ron /persoană

  • Transport cu autocarul;
  • Taxe de drum, poduri, parcari;
  • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).
  • Masa de pranz
  • Cheltuielile din timpul liber al excursiei, shooping
  • Intrarile la obiectivele din program
  • Pretul este calculat pentru un grup minim 35 persoane ;
  • Pentru un grup mai mic de 35 de persoane se va achita o diferenta de pret de 19 Ron/pers;
Calendarul se încarcă...
- Available
29
- Booked
29
- Pending
captcha