ELVETIA

ELVETIA - TARA CANTOANELOR

    Descoperiti Elveția –acoperișul Europei si “tinutul gnomilor bancari”, tara  ceasurilor si trenurilor montane, a ciocolatei si a sporturilor de iarna, patria lui  Wilhelm Tell și ținutul lui Heidi, o tara contrastelor ce sfideaza cliseele in orice anotimp!Sunt multe de povestit…….!!!

Atractii : Cascadele Rhinului – Zurich – Lacul Leman – Montreux – Lausanne – Versoix – Geneva – Interlaken – Berna – Vaduz – innsbrick – Wattens – Salzburg – Melk – Viena

Plecare:   09 septembrie 2019

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta – Gyor (950 Km)

Ora 05:45 Imbarcare din Bucuresti – P-ta Victoriei.
Ora 06:00 Plecare pe traseul Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta – Gyor. Sosire in cursul serii si cazare in zona Gyor.

Ziua 2: Gyor – Viena – Tirol (750 Km)

Mic dejun. Popas in orasul valsului –  Viena, unde vom face un tur panoramic cu autocarul pe Ringului Vienez. Pentru a admira Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si pietonal la Catedrala Sf. Stefan. Continuarea calatoriei catre Tirol. Scurt popas la Abatia benedictina Melk si pe malul lacului glaciar Mondsee. Cazare in Tirol.

Ziua 3: Cascadele Rinului – Zurich – Geneva (500 Km)

Mic dejun. Deplasare la cascadele Rhinului pentru a vedea spectaculoasele caderi de apa.Continuam cu Zurich, unde facem un tur de oras si vom admira Lacul Zurich, Wasserkirche (biserica apei), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Opera, Biserica Fecioarei, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National. Deplasare la cascadele Rhinului pentru a vedea spectaculoasele caderi de apa. Continuarea calatoriei de-a lungul vaii Aar catre lacul glaciar Leman – cel mai mare rezervor de apa dulce din Europa.. Cazare in zona Geneva – Annemasse (Annecy).

Ziua 4: – Montreux – Laussane (190 Km)

Mic dejun. Astazi vom face turul lacului Geneva (Leman) – vom porni pe partea vestica spre Montreux – popas pentru a admira Castelul Medieval Chillon, apoi Lausanne, tur pietonal, Fantana Justitiei, Primaria, Piata Centrala. En route popas la Versoix. Deplasare la Geneva unde vizitam centrul vechi, Catedrala St. Pierre, Monumentul Reformei Religioase, Podul Mont Blanc, Park Des Anglais, marea fantana arteziana – simbol al Genevei si sediul O.N.U. Cazare in zona Geneva – Bellegarde (Annecy).

Ziua 5: Geneva – Interlaken – Berna – Vaduz – Tirol (550 Km)

Mic dejun. Excursie in celebra statiune Interlaken, situata intre doua lacuri glaciare in apropierea celui mai renumit ghetar din Alpii Bernezi,, amplasata intre doua lacuri, la poalele Alpilor. Urmatorul popas va fi la Berna, capitala Elvetiei, unde vom admira groapa cu ursi, Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului, turnul cu ceas si orologiul astronomic, veche primarie. Deplasare spre Principatul Liechtenstein – En route popas in Vaduz, capitala principatului. Cazare in Tirol.

Ziua 6: Tirol –  Innsbrck – Salzburg – Budapesta (875 Km)

Mic dejun. Plecare catre Innsbruck, capitala Tiroulului si unul din cele mai frumoase orase austriece. Admiram centrul orasului – Palatul Hofburg (exterior), Casa cu acoperisul de aur – simbolul orasului. Continuarea excursiei catre Salzburg. En route popas la Wattens la fabrica Swarovski. Dupa amiaza vom face o plimbare in orasul lui Mozart – Salzburg pentru a admira Orasul Vechi, Casa Mozart si Gradinile Mirabell. Sosim la Budapesta in cursul serii, unde vom face un scurt tur cu autocarul si admiram Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Cazare in zona Keszkemet- Budapesta.

Ziua 7: Budapesta/Keszkemet – Bucuresti (895 Km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu, sosire seara in Bucuresti – P-ta Victoriei.

Pret: 399 Euro /persoană

 • transport cu autocar, clasificat international*;
 • 6 cazari cu mic dejun in hotel de 3*;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);
 • asigurari (storno, medicala)
 • intrarile la obiectivele turistice si serviciile ghizior locali;
 • ghid local – aprox 10 euro/pers
 • excursiile optionale: Cina traditionala ungureasca la un local cu specific (35 eur).
 • Supliment camere single – 150 Euro
 • Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers. Pentru un grup mai mic de 35 de persoane se va achita o diferenta de 30euro/pers.
 • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;
 • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale
 • Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ;
 • In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 
Calendar is loading...
- Available
21
- Booked
21
- Pending
captcha