Incursiune in capitala Unirii - IASI

ROMANIA

Pret 550 Ron

Plecare 26.10.2019

Ziua 1. Plecare din Bucuresti, ora 7.00 din P-ta Victoriei. Popas la Brasov pentru o plimbare pietonala in centrul istoric. Apoi vom tranzita Tinutul Secuiesc si vom face oprire la Cheile Bicazului si L. Rosu. Dupa amiaza, vom admira Curtea Domneasca din Piatra Neamt.

Cazare la H. Victoria 3*/similar in Targu Neamt.

Ziua 2. Mic dejun. Vom vizita renumitele manastiri: Neamt, Secu, Agapia, Varatec adevarare comori spirituale ale Moldovei. Dupa amiaza ne vom continua calatoria catre capitala Unirii – Iasi. Cazare la H. Tudor 3*.

Ziua 3. Mic dejun. O zi intreaga la dispozitie pentru a admira rafinamentul si eleganta capitalei Moldovei. Ne vom plimba prin parcul Copou, vom vedea teiul lui Eminescu, vom vizita Mitropolia Moldovei, Biserica Trei Ierarhi, Bojdeuca lui Creanga  (primul muzeu memorial literar din Romania) si simbolul orasului -Piata Unirii. Seara cazare la acelasi hotel.

Ziua 4,. Mic dejun. Plecare catre Bucuresti.

Vom face popas la Ruginoasa pentru a vizita palatul lui Cuza si la Miclauseni pentru a vedea palatul printului Sturdza.

Continuarea calatoriei pe traseul Roman – Bacau. Un ultim popas il vom face la Marasesti pentru a vedea Mausoleul Eroilor. Seara, sosire in Bucuresti.

Pret : 550 RON/persoană

  • Transport cu autocar clasificat pentru turism;
  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* in Tg. Neamt si Iasi.
  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • Cheltuieli personale
  • Dif camera sgl 150 Ron
  • Grup minim 35 pers. Pentru un grup mai mic de 35 persoane se achita o diferenta de 75 eur
  • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
  • Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar . Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
  • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale din tarile respective.
Calendarul se încarcă...
- Available
29
- Booked
29
- Pending
captcha