Costa Brava - Maresme

Spania

Plecare:       20 mai 2019  

                              iunie  si  septembrie 2019                     

            Atractiile excursiei :       

Nordul Italiei – Venetia, Riviera Ligurica

Coasta de Azur – Monte Carlo, Nice

Catalonia – Barcelona, Montserrat, Figueres

Valea Rhonului – Avignon

Elvetia – Geneva, Berna, Zurich

Austria – Viena, Innsbuck

Liechtenstein – Vaduz

    Bonus :

Excursii la :  Barcelona, Avignon, Figueres

Ziua 1         Plecare din Bucuresti, ora 6.00 de la Atheneul Roman (parcare),  pe traseul  Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Deva-Arad-Budapesta.  Cazare in Budapesta, hotel 3*.

Ziua 2:        Mic dejun. Plecare catre Italia tranzitand Austria cu oprire la Viena de unde se pot admira : Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Statuia Mariei Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul Burg, si pietonal Catedrala Sf. Stefan (1,5 ore). Sosire si cazare in Italia, zona Lido di Jesolo – Padova.

Ziua 3:        Mic dejun. Plimbare pietonala in Prato de la Valle pentru a admira Basilica Sf. Anton si Basilica Santa Justina. Continuarea traseului catre Riviera Ligurica.  Cazare pe Riviera Ligurica, hotel 3*.

Ziua 4Mic dejun. Plecare catre Costa Brava – Maresme, cu oprire la Monte Carlo (2 ore plimbare pietonala) : Cazinoul (exterior), Gradinile Exotice, Catedrala  Sf. Nicolae, Palatul Princiar. Continuam calatoria catre Costa Brava cu o scurta oprire la Nice (1 ora) pentru a admira – Golful Ingerilor, Cazinoul Ruhl (exterior), Hotelul Negresco. Sosire si cazare pe Costa Brava – hotel 4*. Cina.

Zilele 5 – 9 : Cazare in statiunea Santa Susana – hotel Caprici Verd 4* sau similar cu demipensiune – bufet.

 Excursie inclusa in pret 

In ziua 6– excursie la Barcelona. Tur de oras cu autocarul si pietonal : Rambla, Muzeul de Ceara, Barri Gotic, Catedrala, Acvariul. Continuam plimbarea cu autocarul pe B-dul Garcia unde admiram Casa Millo si Bathlo, cu oprire la Catedrala Sagrada Familia si Parcul Guell.

 Excursii optionale organizate in statiune

In ziua 7– excursie optionala la Manastirea Montserratsituata intr-un cadru unic care-ti taie rasuflarea, atrage in fiecare an mii de credinciosi!!!

In ziua 8– excursie optionala la Manastirea Montserrat – (situata intr-un cadru unic care-ti taie rasuflarea, atrage in fiecare an mii de credinciosi!!!)

si in Andorra (patria Pirineilor si renumita pentru shopping) – 55 EUR/pers.

Alte excursii optionale : – seara de Flamenco, 45 Euro/pers ;

 • spectacol de lumini si apa la Fantana Magica din Barcelona, 25 Euro/pers.

 Ziua 10:      Mic dejun. Plecare catre Franta cu oprire la Figueres (Muzeul Salvador Dali) si la Avignon (fosta resedinta a Papilor – 2 ore). Cazare in zona Anency – Annemasse (localitate situata la granita cu Elvetia), hotel 2*.

 Ziua 11 :     Mic dejun. Continuarea calatoriei prin Elvetia cu popas la Geneva pentru a admiraPodul Mont Blanc, Promenada « Des Anglais », fantana arteziana, apoi vizitam Berna – Catedrala Sf. Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior), turnul cu ceas,  popas la Zurich. Popas la Vaduz, cca 30 min. Cazare in Austria – zona Innsbruck, hotel 3*.

Ziua 12: Mic dejun. Plecare catre Ungaria, cu oprire la Innsbruck (Centrul vechi) si la fabrica de cristale Swarovski. Cazare in Budapesta, hotel 3*.

Ziua 13 : Mic dejun. Deplasare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Pret : 639 EUR/persoană

 • 5 nopti COSTA BRAVA-MARESME ( statiunea Santa Susana) la hotel Caprici Verd 4* (in camera dubla, standard) sau similar cu demipensiune (conform normelor de clasificare locale);
 • 6 nopti cazare pe traseu la hoteluri de 3* ( Budapesta, Italia, Austria) si 2* in Franta (Hotel Kyriad/Annemasse-Annecy) cu mic dejun (conform normelor la clasificare locale a hotelurilor);
 • transport cu autocar clasificat pentru turism international cu aer conditionat;
 • excursiile din program cu exceptia celor optionale;
 • insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.
 • biletele de intrare la obiectivele turistice (muzee, asezaminte de cult),
 • ghizii locali, asigurarea medicala, excursiile optionale ;
 • Copii sub 12 ani care stau in camera cu doi adulti au o reducere de 45 Eur
 • La inscriere se achita minim 200 Eur
 • Excursia trebuie platita integral cu 31 zile inainte de plecare
 • Grup minim 35 pers. Pentru un grup mai mic de 35 persoane se achita o diferenta de 75 eur
 • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
 • Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar . Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
 • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale din tarile respective.
Calendarul se încarcă...
- Available
22
- Booked
22
- Pending
captcha