Imortalizati cel mai tanar pamant romanesc!!!

Delta Dunarii

Este cea mai bine conservată deltă din Europa, iar din anul 1990 este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerată rezervație a biosferei. Este un labirint de lacuri și canale, ce șerpuiesc prin cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume și este una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Atractii: Manastirea C elic Dere, orasul Tulcea, Delta Dunarii, Cetatea Enisala si Jurilovca

BONUS – Excursie de o zi in Delta pe cel mai frumos itinerariu unde descoperiti spectacolul naturii !!!!

Perioadele excursiei: 01-03 mai 2020,

07-09 iunie 2020,

16-18 iulie 2020,

14-16 august 2020,

18-20 septembrie 2020

Pret: 725 RON

 Ziua 1 Intalnire cu reprezentantul agentie de turism in P-ta Victoriei, ora 7.00. Plecare ora 7.15 catre Tulcea.

Popas in localitatea Frecatei pentru a vizita manastirea Celic Dere. Dupa amiaza sosire si cazare in Tulcea. Plimbare pietonala pentru a vedea centrul istoric, moscheea, faleza si Muzeul Eco Turistic Delta Dunarii – ce cuprinde elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare. Într-un decor ce redă cu fidelitate habitate specifice Deltei Dunării și Complexului Lagunar Razim-Sinoie, precum și altor arii protejate de importanță națională din Podișul Dobrogei, cum ar fi Parcul Național Munții Măcinului. Seara, cazare si cina la hotel Egreta3*/similar in Tulcea.

Ziua 2 Mic dejun. La ora 10.00 sunteti invitati sa explorati si sa imortalizati cele mai spectaculoase peisaje, flora si fauna din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Plecăm din portul Tulcea și vom naviga către Canalul 36 ce reprezintă poarta Deltei Dunării apoi ne îndreptăm către canalul Șontea pentru a ajunge în zona “Scăunele”, admiram lacul Nebunu să ascultăm povestea din spatele numelui lacului, apoi mergem către Lacurile Bălcănești, Lac Fortuna,  ne oprim la Mila 23 unde facem un popas de 30 min și vizităm împrejurimea si ne croim drum pe canalule Eracle, admiram lacul Trei Iezere si lacul Bogdaproste, inaintam pe  Dunărea Veche, canalul Magearu (canalul cu nuferi) și ajungem in Satul Letea unde ne oprim ca să-l vizităm dupa care  plecăm să explorăm pădurea Letea ( aprox25 Ron accesul in rezervatie) și povestea ei, după aproximativ 1 ora ne întoarcem, luăm o gustare tradițională (opțional) la o gospodarie locală si ne indreptam catre Sulina pe canalul Barbosul, vizitam Farul Vechi si punctul Mila 0, facem o oprire in Portul Sulina si ne intoarcem pe bratul Sulina catre portul Tulcea. Seara,intoarcere la acelasi hotre, aprox 19.30. Cazare si cina.

Ziua 3 Mic dejun. Plecare spre Cetatea Enisala – pentru a admira singura cetate medievală rămasă în picioare din peisajul dobrogean. Apoi, vom merge in satul pescaresc Jurilovca – unde este cea mai mare comunitate de pescari din Delta Dunarii.

Intoarcere in Bucuresti, aprox ora 22:00

Pret: 725 Ron/persoană

 • – transport cu autocar clasificat pentru turism, – Cazare 2 nopti la hotel 3* cu mic dejun si cina in Tulcea;– excursie de o zi in Delta Dunarii;– ghid insotitor din partea agentiei;
  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • Muzeul Eco Turistic Delta Dunarii – aprox 15 Ron;
  • Cetatea Enisala – aprox 10 Ron
  • Rezervatia Padurea Letea – aprox 25 Ron;
  • Mesele de pranz – aprox 50 Ron;
  • Cheltuieli personale;

   

 • Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 persoane; Pentru un numar mai mic de tururisti se va plati o diferenta de 30 Ron.Supliment camere single 200 Ron
  • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;
  • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single.

  · Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

Calendarul se încarcă...
- Available
16
- Booked
16
- Pending
captcha